Posebno mi je drago što predstavljam ovog umetnika, srpskog umetnika koji je učestvovao na važnim izložbama u našoj zemlji, ali pre svega na Venecijanskom međunarodnom umetničkom bijenalu u paviljonu kojeg sam kurirao, njegova dela su videli najveći kolekcionari i ljubitelji umetnosti koji u ogromnom broju posećuju Bijenale.

Pogledajmo neka dela ovog umetnika koja smo stavili na prodaju i čija je vrednost svakako velika, zaronimo u nadrealni svet Mišine umetnosti, slikovni jezik ujedinjuje područje nesvesnog sa stvarnim svietom u kojem se magija i snovi teže spojiti sa stvarnošću stvarajući svet povezan sa nadrealnim.

Svoje ideje crpi iz Freudove misli pretočene u umetničke pojmove, nastoji nas naterati da vidimo nešto što ne možemo videti ljudskim očima, a što pamti naše snove. Za potpuno razumevanje dela potrebno je napustiti razlog ulaska stvarnosti u svet fantazije, sna, kako je rekao Frojd, san je izraz želje i umetnik želi da se ta želja za lepotom nastavi i tokom dana. Snaga ovog umetnika je kombinovanje sna sa stvarnošću, dajući snažan estetski rezultat.

Njegove slike su sjajna investicija i obogaćuju emocije, njihova kupovina danas je velika investicija, uglavnom se obraćam kolekcionarima umetnosti.